L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 25 de març del 2016

Més discriminació als valencians per part del govern de Rajoy

El govern de Rajoy margina al País Valencià en el Fondo de Compensació Interterritorial (FCI), que combat les desigualtats territorials i ha de fer efectiu el principi de solidaritat entre regions. 

Els valencians som la tercera autonomia que menys dotació rep per habitant, amb la qual cosa no solament patim un infrafinançament per culpa del model injust actual sinó que a més ens col·loquen en la cua en el repartiment del FCI. 

La Generalitat ha donat a conèixer que rep una mitjana d'11,17 euros per habitant, xifra molt lluny dels 23,08 d'Extremadura, dels 22,01 de Canàries, els 18,98 d'Andalusia, els 16,46 de Galícia o els 16,05 de Castella-la Manxa.  

Està ben clar no? El Govern del PP de Rajoy discrimina el nostre territori i ens situa en el furgó de cua en dotació per habitant amb la qual cosa obri més encara la diferència pel que fa a la resta d'autonomies.

Recordem que els valencians i valencianes tenim una renta per càpita 12 punts per davall de la mitjana espanyola i, malgrat això, som els únics que paguem més a l'Estat del que rebem.