L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 6 de març del 2016

No ens cansarem de dir-ho: No hi ha remei


Tots els caps de setmana la mateixa cançó: quan no son trastos deixats en mig de la via pública, son restes del botelló pel carrer, o altres "entreteniments" com buidar les bosses de fem de les papereres publiques o bé, trencar-les o jugar amb elles a potades, que de tot hi ha.

Buiden les papereres, trauen les bosses i després les deixalles s'escampen pels carrers i de seguida venen les veus dels mateixos: que si no es neteja, que si el poble està brut... quan la feina es fa, i ràpid. I sinó que ho pregunten a la barriada de la falla la Dula, que al poc d'acabar els "autos a la babalà" estava tot net i polit. Com passarà en acabar la matinal motera.  

 No tenim remei. Sembla ser que hi ha gent que gaudeix fent barrabassades o malifetes com a manera de passar la nit de dissabte.



1 comentari:

Anònim ha dit...

A vore si ja denuncien a algú.