L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 10 de març del 2016

Informació d'interés sobre la cita prèvia en la Seguretat Social de Sueca

L’Administració de la Seguretat Social de Sueca, on pertany Tavernes, ha demanat fer difusió entre els veïns de Tavernes de les tres opcions per a demanar la cita prèvia: fer una telefonada, enviar un correu electrònic o fer servir el codi QR.

L’Administració de Seguretat Social de Sueca ha establert des de fa uns dies el sistema de cita prèvia com a forma d’atenció als ciutadans.

Hi ha tres opcions per a la sol·licitud de cita prèvia: 
- Telefonant al 963 50 67 03 en horari de 9 a 14 hores
 - Enviar un correu electrònic a l’adreça sueca.tgss-valencia.citaprevia@seg-social.es (indicant nom i cognoms, DNI o NIE, número de telèfon, codi de tràmit i tràmit)

- La tercera alternativa a través del codi QR.

A més, en la imatge adjunta es poden veure els diferents codis de cada servei del qual es pot sol·licitar la cita prèvia.