L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 21 de març del 2016

L'Alcalde rep als estudiants nordamericans de l'intercanvi amb l'IES Jaume II el Just

  
L’Alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha rebut en l'Ajuntament de Tavernes els 25 estudiants americans que participen en el programa d’intercanvi entre l’IES Jaume II el Just de Tavernes i el Penncrest High School de Media (Pennsilvània, Estats Units).

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha dirigit unes paraules de benvinguda en anglès tant als alumnes com als professors americans de l’intercanvi, mentre dos dels estudiants i una de les professores també han dirigit unes paraules on han agraït el tractament que han rebut i remarcant que “ha estat una experiència inoblidable”. En record de l'intercanvi els professors americans han entregat a Jordi Joan una placa commemorativa i l’alcalde els ha regalat un socarrat.   

Els 25 alumnes americans van arribar a Tavernes el passat 14 de març, acompanyats pels professors Laura Nemeck, Chris Grouzes i Danna Montich. A la nit tindrà lloc un sopar amb tots els alumnes, pares i professors al Saló la Font, i demà dimarts, 22 de març, tornaran a Amèrica.

Durant l'estància a Espanya els estudiants americans han viatjat a Benidorm, han anat al Bioparc de València, han visitat les diferents falles de Tavernes, i han assistit a les classes de l’IES Jaume II, entre altres activitats programades.

Per part del centre valler, foren 26 els alumnes de quart d’ESO i primer de Batxiller que van viatjar fins a Amèrica, junt amb els professors Ximo Blasco, Maria José Montesinos i Virginia Pérez. Durant el viatge van acudir a les classes de l’institut americà, i van visitar Nova York, entre altres activitats.