L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:19.074

dijous, 24 de març del 2016

S'efectuen treballs d’adequació d’espais d’oci municipalsL’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Serveis Públics, està duent a terme l’adequació d’espais d’oci municipals per a deixar-los a punt en les festes de Pasqua.

Els treballs que la brigada municipal ha estat realitzant estos dies consisteixen a eliminar diverses pintades que hi havia en les zones del Calvari i als paratges del Clot de la Font i la Torre de guaita. A més, en la torre també s’han arreglat els torradors, que estaven trencats. 

Ara només cal esperar que duren, perquè un dels esports preferits per alguns és embrutar els espais públics.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt aseat s'ha quedat