L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.263
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.362

dilluns, 7 de març del 2016

El Taller d’Ocupació neteja el Clot de la Font


Els membres de l’especialitat de treballs forestals del Taller d’Ocupació de Tavernes han dut a terme les faenes de neteja i manteniment del paratge natural del Clot de la Font.

Els alumnes es van dedicar a reparar i adequar els elements que formen part de la Ruta dels Sentits que inclou aquest paratge. A més, també van dur a terme les faenes de condicionament de la bassa i així han llevat la brutícia i sanejat l’aigua.  

Es tracta d’una zona molt utilitzada pels veïns de Tavernes i pels turistes d’altres pobles, i de vegades la gent hi deixa gran quantitat de deixalles i brutícia, fet que deteriora la imatge del paratge. La falta de pluja dels últims mesos ha provocat que l’aigua de la bassa del Clot de la Font s’estanque i calia una neteja.

El Taller d’Ocupació recorda a tots els veïns i visitants dels paratges naturals de Tavernes la importància de mantenir les zones lliures de brutícia i de respectar l’ecosistema i les infraestructures. 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gran treball està fent el taller d'ocupació