L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimarts, 15 de març del 2016

S'anuncia un taller d’esprai art a Tavernes, impartit per Miguel Fons


La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament ha organitzat un taller d’esprai art on es farà una presa de contacte amb els pots d’esprai. Els dies programats per a l'activitat són el dimarts 29 de març per a xiquets fins a 12 anys, el dimecres 30 per a jóvens de 12 a 18 anys, i el dijous 31 per a majors de 18 anys.

En el taller es realitzaran diversos exercicis adaptats a cada grup. S’explicarà el funcionament dels distints esprais, es miraran vídeos pedagògics amb activitats i es faran exercicis de creativitats, entre altres.

Miguel Fons és l’encarregat d’impartir el taller en la Casa de la Cultura de Tavernes, en horari de 10 a 14 hores de matí i de 16 a 19 hores de vesprada. El preu del taller és de 9 euros per als menors de 12 anys i 20 euros per a la resta de participants, i inclou tot el material que s’utilitzarà durant el taller.

Les persones interessades a participar-hi hauran d’inscriure’s prèviament en les oficines de la Casa de la Cultura, en horari de 10 a 14 hores. 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Interesant este taller

Anònim ha dit...

Si si. Trobe que sí que serà interessant!! Molt ben pensat!!!