L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 15 de març del 2016

La Via enceta una campanya de conscienciació social




La Falla la Via ha encetat una campanya de conscienciació de temàtica social duta a cap per fallers i falleres on aborden temes com la violència de gènere, l'abandonament animal, la crueltat infantil, l'abús d'alcohol i drogues o el maltractament infantil. Aquests temes s’han plasmat en cartell i es divulgaran al casal i a les xarxes socials durant la setmana fallera.


El president de la falla, Lluís Montoya, ha indicat que “el món de les Falles és més que una expressió de festa, cultura i tradició. Ajunta xiquets, adolescents, joves, adults i vells sense cap tipus de problemàtica generacional per a gaudir tots junts d'una festa”. Segons ha dit per això han decidit aprofitar la presència de persones de totes les edats i condicions al casal i fer la seua aportació de consciència social.

“Fem la nostra aportació per a moure consciències al voltant de problemes socials que qualsevol persona podem tindre al nostre voltant. Denunciar eixes xacres és la nostra obligació moral. Com a president, estic realment orgullós dels fallers i falleres de la Falla la Via”.
 
Segons la VeudelPV