L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 4 de març del 2016

Tavernes celebra el divendres dia 4 la XV Cursa de la Dona


La Regidoria d’Esports i la Regidoria d’Igualtat organitzen la XV Cursa de la Dona per a celebrar el Dia de la Dona. L’acte tindrà lloc el divendres 4 de març a les 19.30 hores en la plaça Major de Tavernes. Les inscripcions es faran a les 19 hores i el recorregut de la cursa serà de 2 km.



A més, enguany, a petició d’un grup de persones, es posarà a disposició de les participants el Dorsal 0 a un preu simbòlic de 2 euros. La recaptació anirà destinada a pal·liar les necessitats dels camps de refugiats de Síria.



“La cursa va destinada a totes les dones en general i, especialment, a eixes dones valentes que han fugit de la guerra buscant una vida digna per a elles i les seues famílies. Amb xicotets gestos podem fer grans coses”, indica la regidora Noèlia Alberola.



Les regidories conviden totes les dones a participar en esta cursa del Dia de la Dona.