L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 9 de març del 2016

Tavernes i el SERVEF tracten la millora de l'ocupació i formació a la ciutat

Josep Llàcer i Juan Ángel Poyatos del SERVEF
El regidor d’Ocupació de l’Ajuntament, Josep Llàcer, es va reunir ahir amb el director general de Planificació i Serveis del SERVEF, Juan Ángel Poyatos, amb l’objectiu d’analitzar la situació d’atur de Tavernes. Així mateix, van plantejar i van estudiar diverses accions en matèria d’ocupació i formació per a este any 2016.

Juan Ángel Poyatos va exposar els diferents projectes que ha elaborat el SERVEF entitat en matèria de treball, com els tallers d’ocupació o el Pla Autonòmic Avalem Joves i als quals Tavernes i altres entitats locals es poden adherir.
 
Entre els projectes, destaquen els Tallers d’Ocupació, el Pla Autonòmic Avalem Joves (que consisteix en la inserció laboral dels jóvens de la Comunitat Valenciana), la contractació d’agents d’ocupació i desenvolupament local, així com diversos plans d’ocupació conjunts. 
 
L’Ajuntament de Tavernes ja va iniciar fa uns mesos els tràmits per a certificar aules de formació en què es puguen impartir certificats de professionalitat. Josep LLácer va sol·licitar a Juan Ángel Poyatos la col·laboració del SERVEF per a poder agilitzar estos processos.