L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.263
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.362

dimarts, 8 de març del 2016

La Dula i La Via, ninots indultats major i infantil respectivament.

Ninots falles grans
Ninots falles menudes
Ninots indultats
La falla major talla la cinta de l'exposició

Aquesta vesprada-nit la fallera major de Tavernes, Ana Benavent, acompanyada dels dos presidents de la Federació de Falles, el nat i alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i l'efectiu Salvador Talens, acompanyats de la regidora de festes, Encar Mifsud, han inaugurat l'Exposició del Ninot 2016.
 
 
Autoritats locals amb la fallera major i cort d'honori president de la FF

L'acte ha comptat amb una gran participació de fallers i falleres de les sis comissions falleres i s'esperava amb impaciència atés que anava a servir per donar a conéixer els ninots indultats de les falles 2016 de Tavernes.
 
Lliurament de banderins
El jurat elegit per a l'ocasió ha escollit com a ninots indultats en les falles grans el presentat per la falla la Dula i en infantils el de la falla La Via. Enhorabona a les dues falles.
 
Una vegada llegit el veredicte del jurat s'ha procedit al lliurament acreditatiu a cada falla per tal que el puga lluir en el monument els pròxims dies de falles.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Enhorabona a les falles Dula i Via