L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.476
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 41.105

dimarts, 8 de març del 2016

Exposició sobre els 40 anys de falles a Tavernes



Aquesta nit la fallera major de Tavernes, Ana Benavent, ha inaugurat una exposició retrospectiva dels 40 anys de falles a Tavernes. L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i el president de la FF, Salvador Talens, han acompanyat a la fallera major en l'acte.

L'exposició, muntada a la planta baixa de la Casa de la Cultura, ofereix un recull de ninots, banderins, fotografies i llibrets de les falles de Tavernes. Hi ha també panells explicatius sobre l'exposició i la història fallera. 


Curiós i xocant resulta ara mateix vore exposat el denominat "vestit de gala" que fou dels fallers en passades dècades, totalment de negre, una invenció i imposició de la Junta Local Fallera de València, que va arraconar durant anys el vestit tradicional valencià,  situació que ha canviat completament.  
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tindrem que anar a vore esta exposició.