L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

diumenge, 20 de març del 2016

Demà dia 21 xerrada informativa sobre equips d'aplicació de productes fitosanitaris

Us recordem l'anunci que us vàrem fer dies enrere de la celebració demà dilluns, dia 21 de març, d'una xarrada informativa sobre equips d’aplicació de productes fitosanitaris a la Casa de la Cultura a partir de les 19 hores.

L'acte està organitzat per la Regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament de Tavernes i serà impartida pel Grup d’Inspecció Tècnica d’Equips d’Aplicació de Productes Fitosanitaris (ITEAF), amb la col·laboració de Prevenpyme. Els assistents a la reunió podran agafar torn per a passar la ITEAF el proper mes d’abril.

El regidor d’Agricultura de l’Ajuntament, Javi Escrihuela, ha explicat que es tracta d’una xarrada important, “ja que s’informarà dels passos a seguir per a complir totes les normatives sobre productes fitosanitaris, i també s’explicarà com tenir al dia estos equips”.