L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 30 de març del 2016

El Club de Patinatge Artístic participa en un Campus de Perfeccionament a Alacant



El Club de Patinatge artístic de Tavernes ha participat durant 4 dies en el Campus de Perfeccionament efectuat al Club Montemar d'Alacant en la modalitat "Solament Danse" de patinatge artístic sobre rodes. El club valler compta amb aquesta especialitat i esportistes que la practiquen des de fa un temps donat que aquesta disciplina va ser incorporada per la Federació Valenciana de Patinatge  recentment.

Aquest campus es va plantejar amb la finalitat de perfeccionar a aquells patinadors que porten un temps realitzant "Solament Danse" i calia que els assistents al mateix compliren uns requisits previs amb el qual encaixaven les patinadores valleres. El campus va ser impartit pel tècnic de la selecció de Portugal Mario Lago.


Al Campus van assistir l'entrenadora Alejandra Felipe i Laia Carrascosa, Ashley Rivero, una jove promesa que és Daniela Franco i una patinadora del Club de Patinatge d'Oliva Erika Cots que en ocasions entrena amb el grup de "Solament Danse".

En finalitzar el campus es va realitzar una avaluació a cegues, sense saber de quin club era cada patinador,  per part d'almenys de 13 jutges amb un simbòlic  premi a les 3 millors com si d'una competència es tractara. Això també va permetre als jutges assistents, de tot l'àmbit nacional, perfeccionar els citeris per jutjar, una altra faceta del Campus. 


El club està orgullós d'haver representat a Tavernes gràcies a l'esforç de pares, patinadores entrenadora i la col·laboració de l'Ajuntament. 

El cap de setmana ens traslladarem a Cantàbria, al X Campionat Interclubs Nacional amb una assistència minvada per múltiples factors dels patinadors i pares acompanyants per representar a Tavernes.

Remés.

1 comentari:

Edison ha dit...

gràcies a este mig de premsa pel seu suport amb el club de Tavernes