L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 10 de març del 2016

Compromís es desmarca cada vegada més de Podemos


El portaveu de Compromís al congrés espanyol, Joan Baldoví, ha criticat la decisió de Podemos de cancel·lar la reunió que estava prevista fer els dos partits per parlar de recuperar la negociació amb el PSOE i IU. Baldoví ha dit: ‘Amb un no no s’arriba enlloc.’ I ha dit que estava disposat a reunir-se amb els socialistes tot i l’acord que té amb Ciudadanos.

Joan Baldoví ha insistit que la decisió de Podemos d’anul·lar la trobada havia estat precipitada i que els diputats de Compromís estan disposats a seure amb tothom ‘encara que siga per dir-li a Ciudadanos que amb ells no hi haurà res". "Nosaltres no hem convocat ni hem desconvocat la reunió, però quan se’ns convoca diem que hi anem i hauríem anat si la reunió s’hagués celebrat" ha indicat.


Joan Baldoví ha remarcat que ‘l’única línia roja és el PP’ i també ha assenyalat: ‘Sempre hem dit que no seríem mai en un govern on hi hagués Ciudadanos, però serà l’executiva de Compromís qui decidirà si participen en una reunió on hi haja Ciudadanos"

 Baldoví pensa que cal parlar fins i tot amb el PSOE, malgrat haver-se "blindat" amb Ciudadanos. I el que pensa Compromís és que si l'acord segellat per PSOE i Ciudadanos no ha aconseguit la majoria suficient per a investir el secretari general dels socialistes, cal intentar fer un document alternatiu que siga capaç de generar 167 vots a favor.  

 "I aleshores que el PSOE decidisca quin camí vol prendre i si vol seguir entossudit a mantenir el matrimoni de conveniència, un camí que només reporta 130 vots".
.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon dia;

Pense que seria molt interessant que Compromís arribara a algún tipus d´acord amb PSOe-Ciudadanos i que en cas de que es tornara a votar una investidura s´abstenguera.
Aixó crec que ens donaria una imatge de responsabilitat/ centralitat i llevar-nos un poc l´etiqueta de radicalitat que per a certes persones hem donat al anar junts a Podemos.

Salut

Anònim ha dit...

Fa bé desmarcantse.

Anònim ha dit...

Sí,es desmarca demanant un govern estatal a la valenciana,on manen PSOE-Compromís-Podemos. I això ho diu també el de Sueca,apart de Oltra.