L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimarts, 22 de març del 2016

Les visites a Bolomor continuen el mes d'abril

 
El pròxim mes d'abril les visites guiades al jaciment arqueològic de Bolomor tindran lloc els dies 3 i 17 d’abril i continuaran també el dia 1 de maig. Tots aquells que hi vulguen participar hauran de reservar plaça a la Tourist Info de la platja.

Les visites estan organitzades per la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Tavernes, l’Associació Cultural Bolomor i el Museu de Prehistòria de la Diputació de València

L’activitat consisteix en una visita guiada a la cova de Bolomor, visita que és gratuïta, i d’uns tallers didàctics que tenen un preu de 3 euros (2 euros per a grups de més de 20 persones i debades per als xiquets menors de sis anys). Totes les visites eixiran a les 10 hores des de la Casa de la Cultura de Tavernes.

Les persones interessades a obtenir més informació o reservar plaça per a la visita hauran de dirigir-se a l’oficina de la Tourist Info de la platja de Tavernes, o telefonant al 962 885 264.