L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimarts, 15 de març del 2016

L'ajuntament condiciona la rotonda de la font "Bien pagà"

 
L'ajuntament de Tavernes, a través dels treballadors del Taller d’Ocupació de l’especialitat d’infraestructures de jardins, han començat les obres d’adequació de la rotonda de "La Bien Pagá", dins del mòdul de revalorització dels recursos turístics i naturals.
Els treballs de condicionament consisteixen a posar una malla aïllant d’herba, posar ciment en la rotonda i col·locar-hi gespa artificial. D’esta manera, l’espai es mantindrà en bon estat durant tot l’any i, a més, s’aconseguirà estalviar aigua, entre altres recursos.

Amb les obres, els alumnes d’infraestructures de jardins posen en pràctica els coneixements que han adquirit en el taller fins ara.

1 comentari:

Anònim ha dit...

S'ha quedat de categoria