L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 23 de març del 2016

RTVV paga fins 380.000 euros al mes per emissions que ningú no veu per estar tancada


Una “empastrà” més del PP, els anteriors dirigents de la Generalitat i de la RTVV, vaja, si voleu d’una altra manera d’aquells que la tancaren i ens deixaren sense cap mitjà en valencià. 
I és que segons ha respost el Consell actual a una pregunta parlamentaria, la SAU RTVV paga tots els mesos a Warner Bros la quantitat de 268.835,68 euros, i això serà fins el 30 de juny, i paga tambe a CPT Holdings Inc. la quantitat de 116.948,64 euros fins el 31 d’agost. O siga els valencians i valencianes estem pagant de fa temps per programes o pel·lícules que no cal ni dir: no s’emeten perquè el PP va tancar RTVV, ara això sí com hi havia uns contractes firmats abans, a pagar!

I si no hi ha prou amb això, hi ha també processos judicials on diverses empreses reclamen a RTVV SAU el pagament de drets d’emissió. Igual que en el cas anterior son compromisos o contractes signats pels anteriors responsables de RTVV, i que van deixar d’emetre’s quan el PP va decidir unilateralment tancar la televisió valenciana. 

Potser si els dirigents del PP ho haguessen pagat de la seua butxaca, no haurien actuat així. Però com tocava pagar a tots els valencians i valencianes…

1 comentari:

Anònim ha dit...

Que obriguen C9 ja i aprofiten estos diners.