L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dijous, 24 de març del 2016

No canviarem



Dóna igual que siga a la platja que al poble, que dilluns que dijous, que hivern que estiu.... no canviarem.

Dóna igual que s'informe al veïnat que hi ha un ecoparc, que s'informe dels dies d'arreplegada de trastos, que s'informe que els contenidors no són receptacles per a dipositar les podes de jardins.... no canviarem.

 

I al final es veu i es demostra que ens donem més pressa en embrutar els carrers que el servei de neteja a netejar-los. Les fotos parlen per elles mateixa. I hi ha més llocs encara que estaven per l'estil al poble i la platja.


I després encara has d'escoltar alguns veïns i veïnes que diu si els carrers estan bruts! Si estan bruts és perquè els embrutem! Perquè no hi ha una mínima consciència ciutadana i cívica per part d'alguns, per molt que ho digues que s'ha de fer.

No canviarem.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Cap denuncia? La Policia no multa mai a ningú?

Anònim ha dit...

Molt fort xe,entre aixo i les propagandes de "compro tu coche" q damunt ten posen un davant i altre darrere "per si no ho habies vist"totes les semanes omplin el poble de paperets