L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 26 de març del 2016

Gran èxit del Mercat de Vell a la platja. CONTINUARÀ AQUESTA VESPRADA

 
Gran èxit l'aconseguit pel grup Econatura Valldigna en aquesta primera organització del "Mercat de Vell" en la nostra platja, activitat que ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes.


Totes les persones que ho han desitjat han pogut participat muntant una paradeta per a vendre tot allò que ja no utilitzen.

El mercat de vell ha tingut lloc aquest dissabte 26 de març pel mati, i pel que hem vist i pogut comprovar ha estat un complet èxit de participació i de ventes i han estat molts els veïns i veïnes i turistes que passen aquests dies amb nosaltres qui s'han apropat al mercat.
Tant que l'organització ha decidit obrir també aquesta vesprada, segons s'ha anunciat en facebook!!