L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 6 de març del 2016

El Col·legi d'Advocats de Sueca compta amb un nou degà


El Saló de Plenaris de l'Ajuntament de Sueca va acollir ahir la presa de possessió el nou Degà del Col·legi d'Advocats de Sueca, Jesús Muñoz i Carrasquet, que ve a substituir en el càrrec a Joan Tamarit i Palacios.

L'acte va compar amb la presència entre altres del Fiscal Jefe del TSJ, els magistrats, notaris i registradors del Partit Judicial de Sueca i com a càrrecs públics la diputada de Turisme, Pilar Moncho, l'alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit i el diputat i alcalde de Tavernes, Jordi Joan.

Joan Tamarit, l'anterior degà, va ser el propulsor d'introduir el valència en el jutjats de Sueca i el nou degà, Jesús Muñoz, continuarà en la mateixa tasca per tal d'aconseguir la normalització, tal com diu la Legislació i els nostres costums.

En els parlaments es va reclamar la vigència del codi civil valencià contemplat en l'Estatut i contra el qual el govern del PP de Rajoy ha presentat un recurs d'inconstitucionalitat.