L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 23 de març del 2016

El diumenge, dia 27, és el Dia Mundial del Teatre i ho celebrarem amb matinals de teatre familiar durant la Pasqua





El diumenge, 27 de març, és el Dia Mundial del Teatre i al Passeig del País Valencià hi haurà la lectura del manifest i després un espectacle a càrrec del grup Carraixet amb el títol “Carraixet amb la xicalla-Cançons de Pasqua” amb cançons en valencià, populars i de creació pròpia, en què els menuts podran participar amb cançons i jocs fins a l'extenuació més divertida. És imprescindible bon calcer i ganes de festa! 


Les festes de Pasqua amb obres de teatre familiar. 

El dimecres, dia 30 de març, teatre per a bebès amb l’obra “El volcà blau”, un espectacle on el so, els gests, els objectes i la poesia visual són els protagonistes. 

El dijous 31 de març, a càrrec de Teatre Buffo, “Titelles: contes en femení plural”, una selecció de contes on les protagonistes són les dones. 

El divendres, 1 d’abril, “Baraka circ amb Magic Clown”, un espectacle protagonitzat per un pallasso divertit i juganer, i que sap fer riure tant als menuts com als majors. 


Els tres espectacles tindran lloc a les 12 hores, en la Casa de la Cultura, i a un preu de 2 euros cada obra.