L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.434
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:25.607

dijous, 3 de març del 2016

Tavernes rep més de 500 dones dels pobles de la Safor-Valldigna


Tavernes ha acollit avui, dijous 3 de març, la XVI Trobada d’Ames de Casa Tyrius de la Safor-Valldigna. Més de 500 dones de 14 pobles de la comarca s’han reunit per a commemorar el Dia de la Dona en un acte organitzat per Tyrius i que ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes i la Diputació de València.

Les dones han gaudit d’una benvinguda amb dolçaina i tabalet i d’un esmorzar. Després, s’han dirigit a la Casa de la Cultura de Tavernes on l’alcalde Jordi Joan i la regidora de Serveis Socials i Igualtat, Noèlia Alberola, els han dirigit unes paraules. A més, també han entregat un diploma a cada poble per a recordar la XVI Trobada celebrada a Tavernes.


A la Casa de la Cultura s’ha projectat el vídeo Valldigna i ha tingut lloc l’actuació del cantautor local, Quim Sanç, qui ha interpretat temes dedicats a la dona. Així mateix, les dones han visitat les diferents exposicions que hi ha ara al recinte, cas de l'organitzada per la Universitat de València sobre la nostra comarca.


A les 13 hores s’ha celebrat una missa en la parròquia Sant Pere, i en acabant, ha tingut lloc un dinar de germanor en el Saló la Font.

La regidora Noèlia Alberola ha destacat el paper de les dones en el desenvolupament de la societat, i a més, en actes com aquest es busca reivindicar la igualtat dels drets en tots els àmbits que la vertebren.