L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 23 de març del 2016

Xerrada informativa sobre aplicació productes sanitaris




La xarrada informativa sobre l’aplicació de productes fitosanitaris va reunir a una cinquantena de persones sa la Casa de la Cultura. L'acte estava organitzat per la Regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament de Tavernes i la xerrada va ser impartida pel Grup d’Inspecció Tècnica d’Equips d’Aplicació de Productes Fitosanitaris (ITEAF), amb la col·laboració de Prevenpyme. 
 
En conjunt la xerrada va ser molt creativa i participativa perquè tal com el tècnic del grup ITEAF anava explicant els temes, els assistents podien fer les seues preguntes i dubtes.
 
La xerrada va girar al voltant de les noves normatives, cosa que ha fet que els equips hagen d’adaptar-se per poder aplicar-los, així com les normatives sobre protecció i respecte al medi ambient. 
 
 
Cal indicar que tots els assistents es van apuntar a la revisió futura de l’ITEAF, en lloc i data que s’informarà. 
 
Encara que tots els assistents van considerar molt interessant i necessària la xerrada, el punt que menys va agradar va ser que les noves normatives obliguen a despeses per adequar els equips, molt d’ells menuts i antics.