L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 28 de març del 2016

La Fistula Vallkanika: projecte del nou disc. Nosaltres ja hi col·laborem, i tu?


La Fístula Vallkanika inicia una campanya Verkami,, per tal de poder editar el seu nou dis "La lluita continua". És el títol del proper disc on estan una vegada més tractant de donar-ho tot. 
El nou treball ens porta a un canvi, o millor dit, a una ampliació d’estils amb noves incorporacions al grup. També es compta amb grans col·laboradors de l’actual panorama musical valencià. Aquest projecte que prepara el grup valler mereix veure prompte la llum i per això necessiten l’ajuda de tots nosaltres !! Aporteu el que pugueu, tota ajuda serà bona i recompensada. Salut i música!!
 
A què es destinaran les vostres aportacions
 
Els diners aniran destinats a totes les despeses que ens puga ocasionar l’enregistrament del disc. L’únic finançament amb que comptem és el Verkami. El treball serà dut a terme a l’estudi Atomik aconsellats per Mark Dasousa. A més, aquesta campanya finançarà vídeos promocionals i l’edició del material físic. 

Sobre les recompenses (Calendari previst)

 
Cap a finals d’estiu del 2016 entrarem a l’estudi Atomik i traurem el disc a la llum en febrer del 2017. Les recompenses que no continguen material nou (del disc a enregistrar) aniran entregant-se a mesura que aneu fent les vostres aportacions. Les recompenses que continguen el disc "La lluita continua", s’entregaran a la presentació del disc. La gent que no puga assistir, ho rebrà per correu postal.

https://youtu.be/tKV3549Skao
 
Enllaç verkami