L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 14 de març del 2016

Més escándol: El jutge encausa el PP per blanqueig de diners

La peça separada del "cas Imelsa" investiga un presumpte blanqueig del PP, segons que ha informat el Tribunal Superior de Justícia (TSJ) del País Valencià. El titular del jutjat d’instrucció número 18 de València, que instrueix el ‘cas Imelsa’, ha ofert a l’ex-batllessa de València i actual senadora Rita Barberá així com al diputat del PP a les Corts i ex-regidor Miquel Domínguez la possibilitat de declarar de manera voluntària en eixa peça separada.

El magistrat ofereix la declaració voluntària abans de decidir si envia la causa al Tribunal Suprem espayol (TS), òrgan que hauria d’investigar Barberá si fos investigada, atesa la  condició de senadora, i al TSJ valencià, que hauria de rebre la causa de Domínguez, per la  condició de diputat. 

El ministeri públic observa ‘indicis suficients’ de la participació dels dos aforats en la comissió d’un delicte de blanqueig de capitals pel qual estan sent investigades 48 persones (regidors, ex-regidors, assessor i ex-assessors de l’Ajuntament de València’ i pel qual el jutge ha resolt encausar també el PP.

El jutge ha aixecat avui el secret de sumari que afectava la peça separada per blanqueig i l’ha prorrogat un mes més, fins al 14 d’abril, per a la resta de la causa. Amb aquesta resolució, respon a l’escrit presentat per la fiscalia perquè elevés dues exposicions raonades davant la sala penal del TS i davant la sala civil i penal del TSJ valencià sobre les investigacions a Barberá i Miquel Domínguez.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Això és un no parar. Que tornen els diner.