L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 10 de març del 2016

Conselleria es compromet a agilitar els tràmits de l’electrificació del polígon del Golfo de Tavernes


El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tavernes, Josep Llàcer, es va reunir ahir amb la directora general d’Indústria, Júlia Company, per a tractar de l’electrificació del polígon del Golfo de Tavernes i la directora es va comprometre a agilitar els tràmits.

Els ciutadans de Tavernes han de saber que fins que no es faça l’electrificació del sector no es podran rebre les obres d’urbanització, ni es podran donar llicències d’obres ni d’activitats en el Polígon el Golfo. Això impossibilita la instal·lació de noves empreses en el polígon, davant la qual cosa el regidor va aprofitar la reunió per a transmetre les inquietuds dels empresaris locals que s'hi ubiquen.

La reunió va servir per a tractar la problemàtica de la subestació elèctrica del polígon. La Conselleria ha fet la petició al Ministeri, però donada la situació política actual no hi ha cap previsió d’execució en un període que s’allarga fins al 2020. No obstant això, la Regidoria i la Conselleria seguiran demanant al Ministeri que esta infraestructura s’incloga en el pla de desenvolupament d’infraestructures elèctriques.

El regidor Josep Llácer i la directora general van parlar sobre el polígon del Teularet, un tema on el regidor va comunicar que els tràmits d’informació ambiental per al desenvolupament de la fase 1 del sector ja estan iniciats. A més, el regidor va transmetre a Júlia Company la problemàtica que té Tavernes respecte a la disponibilitat de sòl industrial i a la necessitat de dotar dels serveis bàsics (com clavegueram o enllumenat públic) les indústries instal·lades en este sector des de fa anys.

Durant la reunió es van tractar les previsions que té la Conselleria quant a les línies de subvencions per a modernitzar els polígons, així com en innovació i per a donar suport a les empreses i a l’emprenedoria.

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica agraïm l’atenció i la implicació de la Direcció General d’Indústria per a resoldre els problemes que té Tavernes en l’àmbit industrial. Esperem que es podran resoldre com més prompte millor”, ha explicat el regidor Josep Llàcer.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Quantes vegades he vist ja este compromís de la conselleria?

La Cotorra de la Vall ha dit...

NO CAP. És un projecte NOU, que està iniciant-se ara a instàncies del govern de Compromís com es va dir i ací s'ha explicat en el plenari de febrer.

El que hi havia era un projecte de fer una subestació en el Golfo, que arreplegaria el fluid de la subestació del Brosquil. Cap de les dues estan contemplades abans del 2020.

Per no fer-nos llargs, li aconsellem que faça una recercar en el blog, que està tot explicat.

En resum: eixe compromís de la Conselleria per ELECTRIFICAR el Golfo és d'ara.

Anònim ha dit...

No val la pena que el calfes el cap explicant-los les coses.
En la noticia també queda clar, que es una cosa nova i no és ninguna subestació elèctrica que el PP va prometre i no va fer.
Ells ni lligen la noticia, del titular no passen. Aixi els va. Per això no cal ni contestar-los, només busquen que emmerdar.