L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.771
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 54.398

dilluns, 7 de març del 2016

L’Ajuntament estalviarà més d’un 40% amb el canvi del sistema de telefonia fixa


L’Ajuntament de Tavernes, seguint l’objectiu d’estalviar despeses corrents del consistori, ha començat a implantar un nou sistema de telefonia fixa en totes les dependència municipals. El canvi comportarà un estalvi anual de més del 40% en matèria de comunicacions, percentatge que suposa uns 8.000 euros a l’any, aproximadament.

La Regidoria de Comunicació i Noves Tecnologies ha establit el nou sistema que millorarà l’eficiència de les telefonades. El sistema permet, entre altres, que els veïns puguen tornar una telefonada directament al departament o al funcionari que els ha telefonat, i no a la centraleta de l’Ajuntament, com passava fins ara. Així, es millora la fluïdesa dels processos de comunicació entre el consistori i els ciutadans. 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sabeu si aquest nou sistema es basa en telefonia convencional o en veup ip?