L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.263
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.362

dimecres, 23 de març del 2016

Demà dijous, II Campionat de Badminton

Demà dijous, dia 24, tindrà lloc el II Campionat de Badminton dirigit a tots els escolars de la localitat en les categories benjamins, alevins i infantils, disputant-se en les modalitats de parelles i individual.

Les incripcions començaren a les 9,30 del matí i el campionat començarà a les deu. Tots els participants rebran un regal commemoratiu i els tres primers classificats trofeu.

El campionat està organitzat per la Regidoria d'Esports i compta amb la col·laboració de Murciano (Bar -Cafeteria), Cèsar Sports, Fruta Sala Gandia, Agua Lanjaron i Frutas Bollo.