L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 15 de març del 2016

Temps de falles

  
L'oratge ha tingut coneixement, per ara, i el que semblava una greu amenaça de pluja s'ha quedat amb un esglai amb el ruixat que va fer ahir i que, per ara, no ha impedit gairebé el muntatge dels monuments.
Als carrers de Tavernes comença a viure's l'ambient festiu i fins i tot ja es podeu veure algunes falles ben avançades en el seu muntatge, cas de La Via o Prado mentre les altres comencen els treballs. Cosa de l'escalonament que cal fer perquè els artistes fallers puguen acudir a totes les localitats on tenen compromisos fallers i també de les grues que ajuden al muntatge dels monuments, perquè totes no hi poden acudir al mateix temps i hora.
La falla Prado, fins i tot, ja té a punt el monument infantil que, com podeu observar en les fotografies, està ben protegit amb un plàstic.... per si la pluja, que mai no se sap!!
De tota menera per a demà dimecres la previsió de l'oratge és dia de sol i per tant es podran avançar les tasques de muntatge i acabament de tots els monuments.

A partir de dijous la cosa canvia i entrem, segons l'Agència Estatal de Metereologia en uns dies canviants, ennuvolats i amb perill de pluges per al dijous i dissabte, sobre tot.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Visquen les Falles de Tavernes!!!