L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.525
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:27.538

dilluns, 28 de març del 2016

Els xiquets i xiquetes festejaren ahir Pasqua amb Carraixet

 
Ahir, primer dia de Pasqua, amb el Passeig del País Valencià ple de xiquets i xiquetes, el mític grup Carraixet, va fer una actuació dirigida al públic infantil.

L'espectacle coincidia amb la celebració del Dia Mundial del Teatre, que cada 27 de març se celebra a tot el Món, per recordant-nos la importància de preservar el teatre en el món d'avui. Així, una de les cantants va llegir el manifest, aquesta vegada escrit per Anatoli Vasíliev, director de teatre rus i un dels principals directors europeus escènics contemporanis.

Els xiquets s'ho han passat molt bé escoltant, cantant i ballant les cançons típiques de Pasqua, com "La Tarara", "El tio Pep", "El Joan Petit" i moltes altres del repertori de Carraixet, que amb les quatre germanes Giner (Mª Carme Giner (veu i fliscorn), Eva Giner (saxo tenor i veu), Miryam Giner (teclats i veu) i Vanessa Giner (trompeta, flauta i veus), ja va per la segona generació del grup.
Enguany hem pogut descobrir la cantant més jove, que vestida de faraona, ha cantat el tema de la mòmia amb les cantants majors.  La tercera generació de Carraixet ja està preparant-se.
Una iniciativa de l'Ajuntament molt interessant i que ompli un buit en la recuperació de cançons tradicionals pasqüeres, a més de servir per acostumar els xiquets i xiquetes al món del teatre amb iniciatives com aquestes de música dedicada especialment per a ells.

I no oblideu que al llar de la setmana hi ha previst:

El dimecres, dia 30 de març, teatre per a bebès amb l’obra “El volcà blau”, un espectacle on el so, els gests, els objectes i la poesia visual són els protagonistes. 

El dijous 31 de març, a càrrec de Teatre Buffo, “Titelles: contes en femení plural”, una selecció de contes on les protagonistes són les dones. 

El divendres, 1 d’abril, “Baraka circ amb Magic Clown”, un espectacle protagonitzat per un pallasso divertit i juganer, i que sap fer riure tant als menuts com als majors.

Els tres espectacles tindran lloc a les 12 hores, en la Casa de la Cultura, i a un preu de 2 euros cada obra.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Va estar molt be

Anònim ha dit...

No hi vaig poder estar. Però espectacles d'aquestos són els que calen per a tot el públics i més pels xiquets i xiquetes. Molt bé.