L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.148
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:78.555

dilluns, 14 de març del 2016

Dóna-li corda a la teua vida

“Dóna-li corda a la teua vida” va ser el títol genèric del concert que ahir va oferir l’orquestra de corda de Tavernes a l’auditori de la SIUM. La corda va ser protagonista d’un concert molt ben elaborat quan a programa i que va resultar molt del grat dels assistents que aplaudiren les interpretacions de les obres i la bona interpretació dels solistes. De fet, com comentava un dels assistents, el saló auditori va ballar al so de la música, i on les peces delectaren els espectadors. 


El concert va tindre dues parts, i en la primera assistírem a la intepretació de “Serenade for strings de Vasilij Kalinnikov, l’aria “Dove sono” de “Las Bodas de Figaro” de Mozart amb la participación de la soprano Angela Magraner Mifsud, una gran veu, i el “Concierto para oboe i violin BWV 1060” de Bach que va ser interpretat com a solistes per Juan Bautista González a l’oboé i Julia Romero al violí. En la segona part vam gaudir de la interpretació de “La oración del torero” de Turina, y la “Suite Holberg op.40” de Grieg, amb la interpretació com a solistes de Jessica Sierra al violí i Sofia Olivares a la viola. 


El concert va estar dirigit per Manuel Godoy.