L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.701
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.274

dilluns, 21 de març de 2016

L'Avinguda de la Marina acull el primer "mercat de vell" el dissabte dia 26


El grup Econatura Valldigna ha organitzat, comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes, el primer mercat de vell ("rastro") a la platja vallera. Totes les persones que ho desitgen hi poden participar muntant una paradeta per a vendre tot allò que ja no utilitzen.

El mercat de vell tindrà lloc este dissabte 26 de març, de 10 a 14 hores, a l’Avinguda de la Marina de la platja de Tavernes. Les persones interessades en muntar una parada hauran d’inscriure’s fins dimecres a l’oficina d’Econatura Valldigna, al Viver d’Empreses (despatx número 3). El preu de les inscripcions és de 5 euros.