L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 7 de març del 2016

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: Té nassos la cosa


Té nassos, com diguem popularment els valencians, que el PP que pagava a molts mesos, inclús a molt més d'un any, allò que devia l'Ajuntament, ara critique que el govern de Compromís haja pagat la recaptació de les paelles a una ONG uns mesos després. 

Quan saben (o no ho saben?) que això es per aplicació de la caixa única en l’administració local, i ho diuen quan saben que el govern actual, en contra al que feia el govern del PP, no paga a l'any com ells sinó que paga als 26 dies després del mes de termini de tramitació de les factures.

Té nassos que reclamen millores en voreres, quan ells tenien un pressupost de 20 milions d'euros, 2 milions del canon de l’aigua potable i vora 10 milions dels plans Zapatero i Camps i se’ls gastaren sense arreglar-ne cap de moltes i moltes que ja estaven en mal estat en el poble. 

I té nassos que reclamen al govern de Compromís que arreglen en quatre dies tot allò que ells, amb tots eixos diners, ni ho van arreglar ni ho van mantindre com calia quan governaren, que les voreres d'Els Sequers no son de fa quatre anys. Ells, que damunt van deixar arruïnades les arques municipals amb un dèficit de tresoreria de 4,5 milions, un deute de 3 milions a proveïdors, uns deutes de 18 milions als bancs i 2 milions sense pagar de l’aparcament. 

Té nassos que aquells que impediren reiteradament i durant un any que es pintaren els passos de vianants, criticaven fa un mes que no estiguen ja pintats, i a més ara s'atrevisquen a ficar en dubte el criteri marcat pels tècnics municipals local en l'execució i ordre de la pintura, menyspreant la tasca dels tècnics.

Té nassos que malparlen sobre la neteja de canyes del riu, quan la CHJ, depenent del govern central del PP, és qui deuria fer-la, i ens costa pagar-ho als vallers del nostre pressupostos, per cert un 30% més baix que quan ells governaven.

Té nassos que aquells que no informaven de res, que tiraven mà del "rodillo" i de la falta d'informació, critiquen que ara s'informe puntualment mitjançant un gabinet de premsa i una excel·lent web municipal, o amb les assemblees ciutadanes o la transmissió dels plenaris.

I té nassos moltes i moltes més coses que ací seguirem denunciant d'una oposició que no para de tirar cortines de fum, segurament per a tapar tots els seus afers de corrupció. Les mentires tenen les potes curtes, i les dels populars s'agafen al vol.

L'Estat de la Qüestió només expressa l'opinió de l'equip de La Cotorra

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Quin es el plaç d'execució de la pintada dels passos de vianants?

Anònim ha dit...

Si que té nassos la cosa si.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Termini d'execució i altres consideracions

http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2016/02/aquest-mati-ha-comencat-la-pintura-de.html

Anònim ha dit...

No estàn quedant masa bé els passos de vianants. Algúns estàn ja molt degradats.

Anònim ha dit...

Cotorra en l'enllaç que ha comentat diu vosté:

"Una altra característica és el mètode que s’usa per a fixar-la sobre l’asfalt en els passos de vianants. Els operaris no treballen amb brotxa, rodet o pistola, sinó que el material es fixa amb paleta, és a dir, els operaris treballen realment lluint i les franges es formen amb una capa de mil·límetres per tal d’assegurar una major adherència i durabilitat."

Està vosté segur? Jo els he vist amb pistola. De paleta rés. I la durabilitat .... vorem.

Termini d'execució de 3 mesos. També vorem si en 3 mesos acaben.

Anònim ha dit...

Una excel·lent web la de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna?! Nayas, coca! Sí que heu navegat poc per la xarxa, sí... A la terra de Xauxa la virtualitat aplega fins i tot a la realitat digital.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Nosaltres ens molestarem d'anar a vore pintar els primers passos de vianants (les fotos ho demostren) i simplement hem publicat el que varem vore:

Per fixar el material dels passos de vianants es feia a palaeta, com si estigueren lluint. Ho vam veure, i les paletes, com les del guixares de lluir parets.
I la pintura portava mesclada un material semblant a l'arena, sílice, perquè reflectesca la llum dels fars dels cotxes. Anava amb sacs, com si foren els de porlant blanc, però amb material de sílice. Ho varem vore. I fer la mescla.

Li ho repetim: No ens ho han contat. Ho varem veure. I sempre referits a les franges dels passos de vianants.

¿No estarà confundint vosté el pintar els passos de vianants amb pintar les ratlles de mig del carrer, per separar sentits de circulació o les d'aparcament i altres senyals del terra que si que es pintaven?

I si no acaben amb 3 mesos, acabaran en més de 3. Pensem que en aquests moments és el que menys preocupa a la gent, que dure uns dies més, després que s'ha endarrerit més d'un any gràcies a la negativa del PP-PSOE i regidora trànsfuga.

Anònim ha dit...

En el carrer Ricard Maria Carles vaen pintar els passos de vianants amb pistola i compresor.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Sobre gustos no hi ha discussions i a nosaltres ens sembla una excel·lent web des del moment que té una complida i completa informació sobre el que cal saber de l'Ajuntament, serveis, notícies, etc i etc.

Ah, i ens sembla també molt més millor que la web posada en marxa pels anteriors governs? Que no en tenien? Llàstima.

Pensem, que una web o fins i tot un blog com aquest, es dissenya pensant en la gent que hi entra, o siga en tota la ciutadania, i que ajude a complir els objectius d'informació, ajuda a les consultes sobre aspectes de la ciutat, etc.

Una web no té perquè estar plena de bonicàries, ni colors cridaners ni grafismes però buida de contingut i per tant no aprofitaria per a res ni compliria l'objectiu general pel qual s'ha pensat.

Sobre gustos no hi ha discussions. A nosaltres l'embolcall de l'entrepà, si és paper de seda o de bona qualitat, no ens diu res: ens diu el bon companatge i la bona qualitat del menjar.

Confiem ens haja entés.

I quan això de:
Sí que heu navegat poc per la xarxa,si...
¿Realment tu t'ho creus, això que has escrit?

Anònim ha dit...

He vist pintar els passos de vianants, i de paleta res, almenys pel C/ Joan D'Austria i Passeig Colom, però esprem que dure la pintada.
Hi ha moltes vegades que s'està pintant ratlles, i es queda 1/2 illeta per pintar (exemple final del passeig Colom), i mai he vist a 3 persones, sempre a 2, sabem quanta gent hi ha prevista per executar l'actuació? Igual el plec posa 3 mesos, 6 persones, i si hi ha 2 persones, poden estar 9 mesos....

Anònim ha dit...

Totalment d'acord. Per la meua faena quan entre en la web de l'Ajuntament consulte temes de contractes i treballs, i no busque com vosaltres digueu "bonicaries" sinó eficàcia, claritat en la informació i que m'aprofite a lo que busque.
Un 10 a la web en eixe aspecte, i si que és excel·lent.

Anònim ha dit...

Falta adaptar la web als mobils. El mon és mobil i hi ha que adaptarse.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Per què no espereu que acaben de pintar i després feu totes les crítiques que siguen?

Anònim ha dit...

Millor esperar que acaben de pintar i depres opinar.

Anònim ha dit...

Per publicar temes incòmodes però que fan referència directa a la noticia editorial,també aneu a esperar a que acaben de pintar?