L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 18 de març del 2016

Aquesta vesprada-boqueta nit ha tingut lloc l'ofrena

 
Aquesta vesprada-boqueta nit ha tingut lloc un dels actes més multitudinaris de les falles valleres: l'ofrena a la Mare de Déu. Les sis falles valleres, amb els seus fallers i falleres, han desfilat durant més de dues hores pel Carrer Major i Plaça Major, completament plens de veïns i veïnes.

Les falles han desfilat segons l'ordre de les presentacions i la Junta Directiva de la Federació de Falles de Tavernes ha estat l'última en fer l'ofrena acompanyant a la fallera major de Tavernes, Anna Benavent i la seua Cort d'Honor, així com l'alcalde Jordi Joan i la regidora de festes, Encarna Mifsud. 


Encara que l'oratge amenaçava pluja, aquesta finalment no ha aparegut. Només unes gotes durant la desfilada de l'última falla, però sense cap importància. Esperem que demà no s'acomplesquen els pronòstics i tinguem un dia, sinó assoleillat, almenys sense pluja.

I demà el dia gran de les falles amb actes com la missa dedicada al patró Sant Josep pel matí; la tradicional mascletà sobre les 2 de la vesprada i la cremà de les falles, primer les infantils i ja per la nit les falles grans, en ordre invers al premi aconseguit com és tradicional.