L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 20 de març del 2016

La imatge del dia


Ens han enviat una fotografia amb una imatge de fa unes hores del carrer on estava muntat l'envelat de la Dula: totalment lliure i sense l'envelat, que ha estat desmuntat i arreplegat pels fallers.

Recordem que la falla la Dula va ser l'última en cremar aquesta matinada per haver obtingut el primer premi de les falles de Tavernes del 2016, però això no ha estat cap impediment perquè els fallers s'hagen posat mans a la faena i per deixar lliure el carrer. 

La Dula avui n'ha aconseguit un altre, de premi: el de la rapidesa i això ho agrairan centenars de vallers i valleres que demà passaran amb el seu vehicle pel carrer sense cap problema.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Pues si a tan sols unes hores els dulers san posat les piles i ara torna tot a la normalitat ,;aixo es diu VALENTS"

Anònim ha dit...

Molt be la Dula

Anònim ha dit...

El que cal...ni més ni menys. Després de setmanes ocupant els carrers és el mínim que podem demanar. Està molt bé fer festa a falles i millor encara ser responsables i replegar-ho tot prompte, no hauria ser una cosa estranya per aplaudir.

Anònim ha dit...

A vore si tots s'apliquen el conte.

Anònim ha dit...

No caera esa breva.

Anònim ha dit...

enhorabona x la falla, la festa i la rapidesa, i per la jornada d'autos a la babalà. a vore si podeu posar fotos prompte de la resta de llocs on estaven els envelats d'altres falles, sense aquestos

Anònim ha dit...

I la Falla la Via, què??? Mare meua quina cara més dura!!! Tres caps de setmana llevant els cotxes per a que munten i ara és l'única que ho té encara tot per ahi.
L'Ajuntament hauria d'exigir-los a tots que ho desmunten tot i més a la Via que ocupa part del passeig a més de la calçada. Ara el dijous lleva cotxes per a que els fallerets de la Via lleven la seua carpa...

Anònim ha dit...

Com li va dir un faller a un veí quan es queixava que no podia eixir de la cotxera amb el seu cotxe "es l'estil de la falla". No cal dir més.
Ells que tant els agrada criticar les coses del poble i de l'ajuntament a vore si l'any que ve en la falla fan autocritica i es retraten també en este problema que patim els veins.

Anònim ha dit...

Es cert el que diu un anonim anterior. l'ajuntament hauria de sentar unes bases i fetxes obligades per a totes les falles. no es just que eixa falla es tire un mes muntant, encara estiga i ademes ocupe llocs d'aparcament posant uns wc que encara no han llevat, mentre d'altres no queda rastre.

Anònim ha dit...

Tota la culpa l’ajuntament i la junta local fallera per consentir eixe abus. Unes normes clares dels dies de montar les carpes i pagar ocupació del carrer com tot quisqui, normes de coets, de l’horari de la música i hora d’acabar els concerts i obligació de tindre net tot els alrededors de la falla i qui no cumplisca que quede l’any següent fora de la Junta Local Fallera i de participar en concursos, cavalcada del ninot, premis fallers i demés.
Aci en Tavernes això no ho faran mai això perque tots són iguals, i s’actua hui per tu demà per mi i durant falles açò pareix que siga la ciutat sense llei, cosa que no passa en ningún altre lloc.

Anònim ha dit...

No fa falta que paguen ocupació de la via pública els dies de falles, però sí la resta de dies que passen o que falten del dia 15/16 al 19 de març.Tal vegada, la Falla la Via ja hauria llevat tot el que té per muntat pel poble, perquè enguany el dia 20 era diumenge per a tots menys per a ells. Una poca vergonya!! TAmbé estic d'acord en què a l'igual que les falles donen sevici de barra i menjar, també el donen de neteja delimitant les zones de cada falla que han de mantindre netes.
Clar exemple de totes les falles menys la falla la Via que és la que més molèsties causa degut a que emplea 3 caps de setmana per a muntar, més tot el mes de març la carpa en peu i ara el dia 24 tampoc hem d'aparcar perquè els senyorets han de desmuntar... Vergonyós.

Anònim ha dit...

Si que han segut rapids en desmontar i montar altra vegada, per la nit jo vaig pasar i ja tenien muntat el xiringuito.
Ole ahí La Dula!!

Anónimo ha dit...

La falla la dula monta el chiringuito ,damunt del pas de viandants i no pasa res.amb el perill per els xiquets que van cap a l escola.Ahir encara estaba i sin ninguna senyalitzacio.

Anònim ha dit...

La falla la Via té un pas de vianants davant del casal que no va a cap lloc pequè enfront es pot aparcar.

Les falles amb les seues instal·lacions, haurien de ser accessibles 100% i els senyals que posen, com per exemple, l'altura màxima per a passar, crec que hauria de ser reglamentària i no un cartró pintat amb rotuladors.

Tota la vida s'ha fet arreu, però no tota la vida hem de ser arreu.

També l'Ajuntament hauria de tindre en compte que amb la nova senyalització del passeig Lepant, més la tancada d'este mateix carrer, ha deixat tots estos dies com a única ixida la del carrer Molí, creant molts embussos en eixa zona.
Amb la quantitat de tècnics i eminències que hi ha a l'Ajuntament, seria possitiu que s'estudiaren alternatives a les ixides del poble en este tipus de festes per tal de desembossar la carretera CV-50 que passa pel poble. Suggerència...

Anònim ha dit...

Les falles han fet el que els ha donat la gana i la Via mes que ninguna des de que el PP els ho va consentir tot. En especial la Via, posa senyals i els lleva a la seua voluntat per reservar-se llocs per als seus cotxes, sense cap control i ningú li diu res ni va la Policia Local a controlar res. S'ha creat un cercle viciós amb les falles que ningún govern té interés a resoldre per por d'enfrontar-se a les falles.
La culpa del que passa la tenen els dos l'Ajuntament i de la Junta Local Fallera perquè les seues normes si les tenen no aprofiten per a res en tots estos lios de carrers i montatges de falles. Vergonya que 4 dies després de Sant Josep encara estiga la carpa en el mig del carrer. I l'Ajuntament consentint-ho.

Anònim ha dit...

Les falles es creuen les ames de tot. JA está be de pagar amb els meus impostos actes de lucre propi. Eixemple;

Retirada de vehicles a la matinal motera (falla la Via), ja que ho tenen com a negoci particular. Lo recaudat per a la falla. ( la majoria de vehícles son desplaçats i no porten carrec al titular, ara açó si, va a carrec dels Ajuntament, i aquest als ciuttadans via impostos.)

Fora patxoxades, quan no son falles, les paelles particulars a altre lloc, el buidar carrers costa diners quan no es festa fallera.

Compliment estricte de horaris de les verbenes, pareix que en falles les falles son les ames.

Hi ha un reglament que regula els costos de la Casa de la Cultura, la neteja i alquilers els pagem els ciutadans de Tavernes. La crisis es per a tots, i tots em de recular.

LA festa en falles esta be, peró fora de ella....., pareix que siga falles tot el any, mare meua, lo mucho cansa y harta.