L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 5 de març del 2016

“La lluita continua” nou projecte de La Fístula Vallkànika


 
La Fístula Vallkànika, després d'enregistrar el primer treball "La Fístula ja està ací", enceta nova etapa on hi ha molts canvis i sorpreses. La primera sorpresa, el proper disc, al que han decidit nomenar "La lluita continua" i que està pensat per a experimentar un directe amb més varietat i amb molta més contundència. 
 
Es basa en l'ska i reggae amb pinzellades balcàniques, però recull influències del rap. La barreja dels esmentats estils és un mitjà perquè La Fístula Vallkànika obtinga els millors dels resultats. 
 
El treball inclou 12 temes (11 d'ells originals i una versió), tots ells amb una instrumentació vertaderament potent i àmplia. El grup ha introduït un nou protagonista en defecte del violí, l'oboé, que amb la seua dolçor ens presentarà les parts més musicals del repertori. Una altra incorporació és la d'un nou cantant, que defendrà la nostra lluita en forma de rap. 
 
El treball d’enregistrament s’ha dut a terme a "Atomic Studio", un estudi de gravació que disposa d'una alta tecnologia i una gran implicació per part dels seus professionals. L’enregistrament compta amb els consells de Marc Dasousa, un exemple a seguir per la seua professionalitat i les seues ganes de temptar la perfecció. 
 
La promoció i difusió del treball será mitjançant uns vídeos promocionals a càrrec de Carles Bixquert, veí de Tavernes. En total seran 3 xicotets reportatges que anirem avançant a mesura que s’enregistren els temes. El grup durà a cap una campanya a Verkami on es podran aportar col.laboracions.