L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dissabte, 26 de març del 2016

Partida de raspall femení al Minitrinquet aquesta vesprada


Després de mesos d'entrenament, avui dissabte dia 26 de març es juga per primera vegada a Tavernes una partida de raspall federada amb jugadores valleres del Club de Pilota Valldigna.

És una partida de la quarta jornada de Lliga Femenina, on el Tavernes s'enfronta al Moixent, el líder de segona categoria.

Hora: 17:30
lloc: El Minitrinquet del Poliesportiu Municipal.

2 comentaris:

Club de Pilota la Valldigna ha dit...

Ja que copieu text i imatges del facebook,al menys podrieu citar la font. També es pot preguntar a la mateixa pàgina del club per ampliar la notícia.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No hem copiat cap imatge ni text del facebook de ningú.
Ací ens va arribar la noticia i la foto enviada per una persona relacionada amb una jugadora, no sabíem que provenia del facebook d'una entitat esportiva.
No ens haurien caigut els anells dir-ho si ho haguéssem sabut.