L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.590
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:1.590

dijous, 3 de març del 2016

Les reunions dels regidors de barri començaran a l’abril

Imatge assemblea ciutadana del passat mes
El govern municipal de Compromís va anunciar en l’assemblea ciutadana celebrada al febrer un projecte de regidors de barri amb reunions amb els veïns que s'iniciarien aquest més de març. 

Molts veïns del municipi han fet arribar al govern municipal la conveniència de traslladar les reunions al pròxim mes d'abril, primer per no solapar reunions i segon per la coincidències festives en aquest març. El govern municipal ha atés aquests suggeriment i ha traslladat les reunions al mes d'abril.
 
L’objectiu és arreplegar les propostes i inquietuds dels veïns de cada barri de Tavernes. Així, s’elaborarà un document en què es marcaran les necessitats i prioritats en matèria d’inversions en la via pública de manera que, quan l’Ajuntament dispose de qualsevol subvenció o realitze inversions, tindrà en compte les prioritats que té cada barri a l’hora d’executar-les.

L'Ajuntament ha fraccionat la ciutat en set zones, cadascuna a càrrec d'un regidor diferent, per tal les reunions siguen eficaces i les inquietuds dels veïns siguen representatives.

Així la zona del Cantalot i la zona Divina Aurora estaran a càrrec de la regidora Noèlia Alberola, la zona Lepant- Riu comptarà amb Bea Ferreres, el centre de la ciutat amb Encar Mifsud, la zona Marjaletes-Colón serà competència de Javi Escrihuela, la zona Magraner-Sequers de Quique Chofre i, finalment, Josep Llàcer s’encarregarà de les reunions de la platja.   

Divisió en zones del cas urbà a les quals cal sumar la platja com a zona única


Dates previstes

-11 d’abril zona Platja, en l’escoleta de la Platja.
-11 d’abril zona Cantalot, en el col·legi Sant Miquel.
-13 d’abril zona Marjaletes- Colón, en el col·legi Alfàndech.
-18 d’abril zona Divina Aurora, en el braç treballador.
-20 d’abril zona Magraner- Sequers, en el col·legi Magraner.
-20 d’abril zona Lepant- Riu, en la Casa de la Cultura.
-21 d’abril zona Centre, en la Casa de la Cultura.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Retrasen per no solapar reunions i ara va i els dies 11 i 20 hi ha 2 reunions el matex dia. No entenc a este govern.
Per què no fan una reunió cada dia?