L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 4 de març del 2016

La XV Cursa de la Dona se celebra amb un gran èxit de participació

Els moments previs
La XV Cursa de la Dona organitzada conjuntament per les regidories d’Esport i d’Igualtat de l’Ajuntament ha gaudit d’un gran èxit de participació alhora que ha aconseguit els objectius solidaris que es buscaven.

Les dades de la cursa son: més de 400 participants, s’han arreplegat 300 kg d’aliments no peribles i a més s’han adquirit 300 dorsals número 0 que havia preparat la regidoría d’Igualtat per ajudar els camps de refugiats de Síria, amb els quals s’han recaptat 600 euros per aquesta noble causa. 

L'escalfament
 A partir de les 7 la Plaça Major ha anat omplint-se del color rosa de les samarretes de les dones participants i de la música de Valltukada que ha estat amenitzat i alegrant tot l’acte. Així hem arribat fins moments abans de les 7 i mitja, quan totes han executat una taula d’escalfament per iniciar la cursa de 2 km no competitius al llarg d’un circuit urbà.

El senyal d’eixida s’ha donat després que una de les joves atletes locals tallara la cinta simbòlica davant de la presència de l’alcalde, Jordi Joan i regidors del govern, els únics que hem vist aquesta vesprada a la plaça. 

L'eixida
Tal com han anat arribant a meta, les dones han estat obsequiades amb uns detalls de l’Ajuntament i de diverses cases patrocinadores (Frutas Tono, Aguas Lanjaron).

La regidoria d’Igualtat, Noèlia Alberola, ha explicat que “es tracta d’un dia festiu, però també d’un dia reivindicatiu, ja que la igualtat ha d’estar garantida en tots els àmbits. Enguany també hem volgut fer-nos ressò del patiment de les persones refugiades a Síria. Per tant, la cursa la dediquem a totes les dones, i especialment a aquelles que estan fugint de la guerra per buscar una vida millor per a elles i les famílies”. 

L'arribada
 Un fet és indubtable: la cursa cada any té una major acollida i és una forma simbòlica de reivindicar els drets fonamentals de les dones en eixe camí cap a la igualtat de gènere a més que representa un acte de germanor entre les dones de totes les edats de Tavernes.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Una vegada mes donar les gracies i la bona organitzacio de la Regidoria d'esports en la XV cursa de la dona. Tots els componemts d'aquesta regidoria es mereixen una felicitacio per part d'una participant. Gracies i l'any que ve que siga igual o millor.