L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 13 de març del 2016

La vida segueix igual... o si voleu, la vida és així!


 Com deia aquella cançó del Julio Iglesias: La vida sigue igual.

Diumenge darrere diumenge, setmana darrere setmana. Canvien alguns fets, però en el fons sempre és el mateix: no hi ha respecte per als béns comuns, ni pels espais comuns, i hi ha molta gent a la qual li importa una bleda com es queda el poble.

Quan rebem fotos com aquestes - per cert gràcies per l'enviament - ens queda un sabor.... ¡Que voleu que us diguem! El mateix que vos passara a molts de vosaltres en veure-les.


 I més lamentable que s'embrute i es llancen botelles de vidre a una zona de muntanya, perquè això és cridar a possibles incendis si es trenquen i omplen de vidres el lloc. 

I lamentable que, com ha passat en el Clot de la Font, hagen llevat la tanca de protecció que hi havia i hagen encés foc, malgrat la total prohibició de fer-ne.


I després hi ha gent que diu que el poble està brut i que si patatin i que si patatan, perquè és més facil culpar a l'Ajuntament i als treballadors, encara que fan la seua faena, que reconéixer que estem en un poble on hi ha molts humans que no respecten res.

No coneixem cap poble que s'embrute a soles. Sempre cal "l'ajuda" dels ciutadans perquè la bruticia hi aparega. ¿Sí o no? 

Més que la vida segueix igual, realment caldrà pensar que la vida és així. Almenys a Tavernes.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Quan vegeu gent embrutant el poble sapigueu que està gastant els vostres diners.

Anònim ha dit...

Vixguem en un poble ahón el 50% de la població té que aguantar la mala educació,les irresponsabilitats,les malixies i les envetges de l'altre 50%.Mal està de solucionar aquest tema,jà que la educació i cultura de les noves generacions està en mans dels seus pares,els cuals de jovens feien el mateix.Sols m'hos queda esperar a que les autoritats endurixquen i apliquen mes multes i castics per aquesta gentol•la que ens rodeija.

Anònim ha dit...

Cap denuncia?

Anònim ha dit...

Els contenidors estàn ben gorrinos, dona asco obrirlo i no és culpa del poble. És culpa de la empresa que no els neteja.

Anònim ha dit...

Un amic que viu a Suissa em va dir: Com estan de nets els carrers i espais publics d'una ciutat son la mostrar de cóm és la ciutat.
Tavernes: ciutat de bruts.

Anònim ha dit...

No tenen res que vore els contenidors amb la gent que embruta el poble i la manera que deixen els carrers. Quin poc trellat de justificació. Un poble de guarros.

Anònim ha dit...

El contenedors si ja tenen pel matí bosses de fem no es poden netejar, aleshores per a que estagueren més nets caldria respectar el horari de baixada del fem. Per altra banda és cert que si l'empresa de neteja utilitza més recursos (més part del pressupots) en neteja de carrers perquè per més que netege estan fets merda, menys en tindra per a neteja dels contenedors.

Anònim ha dit...

De la empresa que no els neteja i del tècnic de l'ajuntament que no controla a la empresa.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord. Es una vergonya vore gent que a les 7, 8 o 9 del matí, quan va al treball o porta els xiquets a escola, tiren el fem al contenidor.I no es un ni dos ni tres veins o veines qui ho fa, i passa tots els dies. De vegades hi ha contenidor que está mig ple a migdia i aixina no es poden netejar.
i respecte al carrer, passe tots els dies pel passeig i veig els homes netejant i ho deixen ben net el que han acabat, pero quan torne a casa a les 2 esta fet una merda de papers, bosses i demes dels xiquets, i no el dic res per la vesprada: les mares menjant pipes i tirant corfes en terra, mentre els xiquets tiren de tot per terra.
Supose que això serà general per tot el poble perquè el mateix que al passeig veig en molts altres llocs.
No es mes net qui mes neteja sino qui no embruta. I som un poble de cotxinos. Ara vindran falles i t'ho dire.
Ara això si, sabem tirar molt bé la culpa als de la neteja.

Anònim ha dit...

La culpa dels pares,cuadrilletes de xiquillos borratxets amb olor a mariuana i xulejant al personal hi han a patades a este poble!