L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 23 de març del 2016

LA MIRADA DELS AMICS DE LA COTORRA: El Calvari




El nostre correu va rebre ahir unes fotos del Calvari (gràcies per les fotos) i la nota d’un lector que ens preguntava sobre de qui és l’obligació de la mantinença del Calvari, si de l’Església o de l’Ajuntament. I ho preguntava per la conveniència de fer una tasca de mantinença en la zona enjardinada i més ara en Setmana Santa quan són molts els veïns que hi van i no donava massa bona imatge. 

Sincerament no ho sabem si la mantinença l’ha de fer l’Església o l’Ajuntament, el que si que tenim clar és que, tal com ens diu la nota d’aquest lector, cal fer-la perquè al cap i a la fi és un espai urbà que cal cuidar, com també s’haurà de fer una vigilància com a zona d’esplai perquè no es degrade. 


Una altra cosa que ens comenta és si no seria possible instal·lar una barana que facilite la pujada de la gent major per les escales de l’ermita. Dit queda. 

Nosaltres si que tenim entés que l’Ajuntament anava a millorar l’enllumenat aquests dies per facilitar l’assistència als actes religiosos i pensem: ¿no seria possible que el Taller d’Ocupació que ha fet tan bon paper i treball, per exemple en la millora de les rodones, se n’ocupe? És una idea.

Perquè una cosa hem de tindre també ben present: gent en la brigada hi ha poca i el govern del PP del Sr. Rajoy té prohibit des de fa anys que l'Ajuntament contracte nou personal i, per tant, s'ha d'apanyar en els treballadors que hi ha, encara que no els operaris no puguen arribar a tot i no donen abast. 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La veritat és que no està gens aseat

UN JUBILAT ha dit...

Els amics de la cotorra podriem saber si l'esglesia també s'ha escriturat el calvari al seu nom,igual que ha fet en altres propietats immobiliaries?