L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 5 de març del 2016

La fallera major de Tavernes obri les falles 2016 amb la crida

La crida
 Tavernes ha encetat un any més les Falles i ho ha fet com és tradicional amb la "crida" fallera que ha tingut lloc des del balconada de la Casa Consistorial.

La fallera major de Tavernes, Ana Benavent, les falleres de la cort d’honor, el president de la Federació de Falles, Salvador Talens, junt amb l’alcalde de Tavernes i president nat de la FF, Jordi Joan i la regidora de Festes, Encar Mifsud, han acudit a la balconada de l'Ajuntament per cridar a tots els fallers i falleres i en general a tot el poble de Tavernes a unir-se a les festes josepines.

La fallera major i president de la FF amb les autoritats
Cort d'Honor
Presidents i fallers de les sis comissions
L'alcalde ha realitzat un breu parlament sobre les falles al qual ha seguit el parlament de la Fallera Major 2016 de Tavernes, Ana Benavent, que ha recordar els valors de les falles com a festa valenciana, festa reivindicativa de les nostres arrels i la nostra festa, i com no, una festa de germanor entre los comissions de la ciutat.

Campió Futbol Femení la Dula
Campió futbol infantil Prado
Lletra d'Or Noelia Palomares Gascón
Subcampió truc Passeig
Campió truc La Dula

A l’acte han acudit les sis comissions de Tavernes amb les seues falleres majors i els seus presidents, així com regidors de la corporació de de Tavernes. Els presidents i falleres de les comissions, talment com han fet l'alcalde Jordi Joan i la fallera major Ana Benavent han firmat després el document protocolari amb el qual s'obrin les falles.

Premi comparsa infantil Portal de Valldigna
Premi comparsa gran Portal de Valldigna

Premi crítica local Passeig
Millor tema Cambro

 Posteriorment l'acte ha continuat amb el lliurament dels premis de redacció i postals nadalenques, dels campionats de futbol, femení i infantil, dels premis del truc i de la Lletra d'Or, per passar després al lliurament dels premis de la Cavalcada del Ninot.

El castell de focs d'artificii
Un castell de focs d'artifici en el Passeig del País Valencià ha donat per tancat l'acte.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Visquen les falles de Tavernes!!