L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 13 de març del 2016

Hem arribat als 2 milions!!!



Hem arribat als dos milions d’entrades. Va ser el dissabte, dia 12 de març del 2016. Hem arribat als dos milions de pàgines llegides, des d’aquell 12 de juny del 2008 en què començàrem la nostra singladura.

Són gairebé vuit anys de presencia en la xarxa, un temps on hem viscut canvis a Tavernes, canvis al País Valencià i canvis a l’estat espanyol. Vuit anys en els quals a través de 8.203 notícies hem informat  des de moltes vessants de la vida de Tavernes, amb alguna incursió sobre temes d’interés general a nivell autonòmic i estatal.

I no cal ni dir-ho: aquests dos milions de pàgines llegides no haurien estat possible sense vosaltres, lectors i lectores de La Cotorra de la Vall, i a la gent que formem l’equip que, de manera desinteressada col·labora. Perquè malgrat el que diuen alguns equivocadament, açò és una tasca col·lectiva on cadascun de nosaltres hi participa segons les seues possibilitats per fer que us arriben les notícies, els fets, la informació de la política local, la  informació cultural, esportiva, de festes i d’oci, etc.

L’equip de La Cotorra de la Vall us agraeix la vostra fidelitat. Ha estat possible gràcies a vosaltres, els lectors i les lectores, que ens heu donat el suport inestimable que de la vostra lectura i que ens ha convertit, a despit de més d’un, el mitjà més llegit de Tavernes. Per tant, com ja férem fa tres anys en assolir el milió, moltes gràcies per la confiança, gràcies per omplir les pantalles dels vostres ordinadors, mòbils i tàblets amb les nostres informacions, perquè això ens encoratja a millorar dia a dia.

I com hem dit moltes vegades, i com deia l’Ovidi “de part dels bons fins a la mort”, entenent els bons com la gent que participa del nostre esperit valencià, de la nostra voluntat de ser al costat del nostre poble, al costat del redreçament polític, cultural i econòmic de Tavernes, del nostre territori i comarques, dels valencians i valencianes.

Això mai no ho hem amagat. Com tampoc hem amagat mai que el nostre nord ha estat la veracitat i la sinceritat en la informació, contrastada i no inventada ni manipulada.

De nou, moltes gràcies, dos milions de gràcies.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Llarga vida a la Cotorra!!!