L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 26 de desembre del 2015

Hi ha gent que s'ho passa bé fent el gamberro


Tots els dies hi ha alguna malifeta nova que contar. Quan no és la brutícia i els trastos que es deixen enmig del carrer és alguna destrossa del mobiliari urbà, com en aquesta ocasió.

Quin mal els faria la font allí enmig del Passeig de Colom? Segur que no cap, però sempre hi ha gent que gaudeix de fer-nos la guitza a tots els veïns i veïnes, perquè al cap i a la fi els diners de les reparacions ixen dels nostres impostos, dels que paguem tots. A més que ara i durant uns dies, els xiquets i xiquetes que hi juguen als joc infantils propers, sense aigua per a beure.

Una cosa és ben certa. En sa casa no ho farien. Segur, que no destrossarien una cadira o una taula perquè sí. Com deia un veí en vore la font arrancada en terra: Quina falta d'educació!

I això que no estem encara ens dies de Festivern. Perquè segur que alguns que coneixem ja haurien buscat els culpables.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ens donen la raò al veïnat. Hem demanat per varis canals la millora de la conciliació festa-descans a les zones d'oci del poble,però els polítics eviten entrar al tema (i enviar a qui deu patrullar) i no fan res. Després passa el que passa. Sembla omplir-se la boca però després no fan res,ni pel soroll,ni pels horaris ni pel vandalisme. Abans passaven i a l'hora tancàven. Ara hi ha molts vots joves i no interesa fer contra. Que els deixen fer el que vullguen i després al blog ja apelarem a la (falta d') educació. Si de veritat interesarà el,problema es publicaria ací este comentari.
I aquest comentari no és gens polític,cert que al Festivern hi ha molta més gent i menys incidents,més cívica. No tireu per ahí.

Anònim ha dit...

Ara n'hi ha més control, el doble i el triple, que fa alguns i es respecten els horaris de tancament. Questió a banda es que les lleis permeten que estiguen oberts els locals fins a altes hores de la matinada.
I no per més patrulles i més patrullar va a acabar-se eixe problema de l'incivisme ni el vandalisme.

Anònim ha dit...

A l'hora després de tancament de pubs a la zona de Colón la gent segueix al carrer,fent soroll i aldarull,i amb cotxes oberts amb música a tutti plen,sobretot quan vé millor oratge. No és un problema de locals,estos estan ben insonoritzats,el problema està al carrer. Només a 3 ó 4 carrers del poble,on de 3 a 6 de matinada mai passa cap patrulla. Coincidència? Mira si s'acabaria el problema si passaren i multaren al qui no es comporta com cal. Jo no conec cap multa al poble per eixe motiu,i no serà per falta d'ocasions. Això també seria educar,multàren o no,només amb presència policial,però es veu que els polítics no els envien i van a lo més còmode. No hi ha excusa amb la llei,no van per ahí els tirs.

Anònim ha dit...

Pot passar que la patrulla estiga en un altre lloc. Passar segur que passen. S'ha molestat algú en fer una cridada i dir-los que vagen?

Anònim ha dit...

Estàs de catxondeo amb eixa supossició. Si diguem que el veïnat ens hem queixat,a qui creus que ho hem fet,al president de la comunitat de la nostra finca? Policia,polítics... jo he vist algún veí fins i tot perdre els nervis i llançar un got a un capó d'un cotxe-discoteca. Tot gràcies a com dius tú,donava la casualitat que la patrulla estava a altre lloc. Sempre estava a altre lloc,durant moltes hores i moltes trucades a l'Ajuntament. Moltes casualitats,igual que fas eixos comentaris també casualment. Voldria jo vore't no pegar ull i seguint fent eixes brometes per a tontos...

Anònim ha dit...

Jo també hi ha moltes dies que no pegue un ull, com ara mateix vora les dos i no em queixe tant perquè visc a una zona damnificada, davant del pavelló del futbol i tinc Festiverns, 24 hores de totes classes, orquestres ben aprop en el multiusos del Vergeret i molts mes eventos esportius tot l'any i jaleos els cap de setmana que venen per Avinguda de Malta i acaben pel riu, o fan el cami al reves.
Jo potser mire les coses de diferent manera que tu i per això no em queixe tant.
Bona nit.