L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 9 de desembre del 2015

Hem arribat al 1.900.000 de pagines visitades

Ahir vam arribar a la xifra de 1.900.000 de pàgines visitades, cosa que constitueix el nou rècord i una nova fita dins d'aquest blog, molt modest en els mitjans i de trascendència només a nivell local, amb la qual eixa xifra esdevé, pensem, molt important i que dóna senyal del grau de seguiment i sobretot de la confiança dels lectors. 
 
El passat més de juliol vam arribar als1'8 milions i ara, és principi de desembre quan assolim els 1'9 milions. I això és així gràcies al conjunt de seguidors i seguidores, perquè a la fi sou vosaltres amb les vostres lectures i l'entrada diària a aquest pàgines qui dia darrere dia fa que mantenim la il·lusió de continuar la tasca.

En el temps que duem amb vosaltres hem escrit 7.825 articles dedicats majorment a la informació de temes de la nostra ciutat, complementats per altres d'interés per al nostre país des de la vessant de defensa de la nostra llengua, el nostre territori, la nostra cultura.... en resum la nostra identitat com a valencians.
 
I així hem publicat notícies d'un ventall divers (actualitat, successos, informació política o esportiva...), fins a actes culturals i festius de tota mena, a més d'articles d'opinió on hem dit la nostra sobre els temes que en cada moment hem considerat importants i d'actualitat.
 
Hem tingut també una altra tasca diferent i de vegades ingrata: haver de rectificar i aclarir altres mitjans i posant allò que se'n diu "el punt damunt la i", cas fa uns dies del termini d'al·legacions de la gasolinera.  I ho hem fet sempre des del rigor, la veracitat i l'exactitud de les xifres i les dades, sempre contrastades. 

I continuem, amb els mateixos objectius que ens marcarem i seguirem sense confondre la vessant personal amb la vessant política de les persones que, des de les diferents ideologies, dediquen el seu temps a aquesta ciutat, i si cal, fent crítica des de la seua vessant pública i/o política.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Anim que ja arribeu als 2.000.000

Anònim ha dit...

enhorabona,a vore si eixos altres que tan mal parlen de vosaltres i del govern a qui doneu suport, mostren quants seguidors tenen, a que no ? .

I és que les xifres "canten" i demostren qui és qui, tant en les urnes com en els lectors dels diversos mitjans, i dona i lleva credabilitats.