L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 30 de desembre del 2015

L'IES La Valldigna va acabar el trimestre amb diverses i atractives activitats.

 
L'IES La Valldigna va acabar el trimestre amb un munt d'activitats diverses de caràcter lúdic i cultural dirigides a a l'alumnat.

El 10 de desembre, amb motiu del "Dia dels Drets Humans" s’inaugurà una exposició al corredor de la Biblioteca del centre. Ha tingut tant d'èxit que s'ha decidit deixar-la permanent i que forme part del nostre institut, ja que ens recorda articles sobre Drets Humans que hem de tindre present en el nostre dia a dia.
 
 
- L'11 de desembre, amb motiu del "Dia Internacional de les Muntanyes" es va convocar un concurs de fotografia de les muntanyes de la Valldigna. N'hi han cinc guanyadors, un de cada categoria dels participants: pares i mares, professorat, personal d'administració i serveis i alumnat d'ESO i FPB per una part i Batxillerat i Cicles per altra.

- També va tindre lloc el Concurs de Targetes de Nadal entre l'alumnat de 1r Cicle d'ESO. La targeta guanyadora serà la que utilitzarem per felicitar tothom el proper Nadal 2016.

- S'ha col·laborat en la Campanya del Quilo organitzada per Càrites i Creu Roja.
 
 
- Amb motiu del 150 aniversari de la publicació del llibre d'"Alicia al país de les meravelles" s'han realitzat diferents activitats i exposicions. Dilluns 21 i dimarts 22 de desembre, la Biblioteca del nostre IES s'ha omplit de gom a gom per participar en la lectura pública del llibre de Lewis Carrol, escenificada i ambientada. Ha participat tot l'alumnat del centre i gran nombre de professors que han fet possible la posada en escena d'aquesta immillorable iniciativa.
 
 
- Amés a més, diferents departaments didàctics han realitzat activitats extraescolars que tenien programades: visita al Teatre, eixida per a recollir llavors autòctones, campionat de futbet, etc.

Per tot això i més, des de l'IES La VAlldigna acomiadem l'any 2015 amb satisfacció, desitjant a tots salut, pau, amor i felicitat.
 
Demanem disculpes pel retard.

2 comentaris:

Gatapuma ha dit...

Felicitats al IES LA VALLDIGNA. Han fet un treball meravellós.

Gatapuma ha dit...

Felicitats a IES LA VALLDIGNA. Entre tots han fet un gran treball, professors, alumnes,etc.. M'ha encantat vore l'exposició i hem pareix una idea magnifica que hi continue.