L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimarts, 22 de desembre del 2015

L’Ajuntament de Tavernes aposta per l’energia renovable


L’Ajuntament de Tavernes, conscient de l’increment del cost econòmic que suposa el subministrament d'aigua calenta al camp municipal del Vergeret produït per l’augment dels preus del combustible, ha instal·lat unes plaques que suposaran un estalvi de 1.333 euros a l’any.

A més, es contribueix a reduir les emissions de gasos contaminants a l’atmosfera i en total, s’estalviaran 2.457 quilos de CO2 en emissions cada any.

El regidor de Medi Ambient, Josep Llàcer, ha manifestat que “l’Ajuntament de Tavernes, està compromés en el respecte el medi ambient i vol contribuir al Pacte dels Alcaldes per al clima i l’energia, impulsat per la Comissió Europea. Els governs locals tenim un paper decisiu a l'hora d'atenuar els efectes del canvi climàtic, més encara si tenim en compte que el 80 per 100 del consum energètic i les emissions de CO2 està associat a l'activitat urbana.”

L’empresa adjudicatària de la instal·lació ha estat Assetec Projectes SLL, amb una inversió total de 8.518 euros, del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS) de la Diputació de València.

L’aprofitament de l'energia solar és la més idònia per a una instal·lació esportiva on el consum d’aigua és considerable. Així, proporcionarà prou energia per a cobrir el 62% de les necessitats i, a més, en determinades franges horàries, en funció de l’època de l’any, poden cobrir tot el consum. En 6 anys s’haurà amortitzat la inversió i en 25 anys hi haurà un benefici net de vora 33.122 euros.

1 comentari:

Anònim ha dit...

De categoria xe!!