L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 23 de desembre del 2015

El Pare Nadal va visitar els xiquets i xiquetes de l'Escola de Jocs

 
El Pare Nadal enguany ha estat matiner i ha avançat uns dies l'arribada a Tavernes per visitar els xiquets i xiquetes de l'Escola de Jocs de la Regidoria d'Esports.

Els menuts van viure dilluns per la vesprada una jornada memorable on van poder parlar, saludar i lliurar la seua felicitació al Pare Nadal.

Sobre uns 250 xiquets i xiquetes, acompanyats dels familiars, es van reunir a la pista  principal i graderies del pavelló municipal. El Pare Nadal va saludar personalment els xiquets i xiquetes, els quals li van dir els desitjos sobre els regals que esperen.

A la fotografia, el veiem entre els xiquets i xiquetes i acompanyat del regidor d'Esport, josé LLácer,  i monitors municipals