L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 10 de desembre del 2015

Compromís-Podemos celebra l'acte central comarcal al Grau de Gandia



Compromís-Podem va celebrar ahir l’acte central de campanya comarcal al Grau de Gandia amb la presència del cap de llista, Joan Baldoví, que en la seua intervenció va recordar la tasca feta en la legislatura i va indicar que dins del grup parlamentari valencià - que es mostrava segur d’aconseguir- continuarà treballant pels interessos de tots els valencians i valencianes. 

Baldoví va indicar que un dels objectius de la legislatura serà l’exigència d’engegar un nou sistema de finançament autonòmic que respecte els valencians considerant que els governs de l’Estat s’han rigut massa de la nostra terra i com a dada general recordava que som l’11% de la població estatal però només rebem entre el 5 i el 5%. “No demanem més que els altres, sinó solament el que ens pertoca per atendre els serveis públics i el nostre sistema productiu”. 

En l’acte, amb una nodrida assistència d’alcaldes i regidors de la comarca, entre ells els de Tavernes, va intervindre també la vicepresidenta del Consell, Mònica Oltra, i la número dos de la candidatura, Àngela Ballester.